:::: MENU ::::

Főoldal

Köszöntjük a Yewlake vendégház weboldalán!

A Tisza-tónál, Tiszafüred-Örvényen, kellemes és nyugodt környezetben ajánljuk vendégeinknek szálláshelyünk ízlésesen berendezett szobáit, amely családok, párok, üzletemberek és egyéni utazók számára egyaránt ideális. Sok lehetőséget kínál szálláshelyünk a pihenésre vágyó vendégeinknek, ugyanakkor a városközpontban és a közelben lévő természeti övezet számos szórakozási, kikapcsolódási program érhető el. Ön maximális nyugalomra számíthat, ha nálunk tölti a Tisza-tavi éjszakát, szabadságát.

Térjen be hozzánk, szívesen látjuk Önt Tisza-tavi szállásunkon vendégül!

Kedves Felhasználónk!

Tájékoztatjuk, hogy 2018. május 25-én életbe lép az Európai Unió által elfogadott, a személyes adatok védelméről szóló az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendelete rendelet, a GDPR.

Az Yewlake Kft.-nél új Adatvédelmi- és Adatkezelési Tájékoztatót készítettünk, ami minden tekintetben megfelel az új rendeletnek. Az által, hogy adatkezelési és adatvédelmi elveinket az új szabályozáshoz igazítottuk, az adatkezelő személye, az adatkezelés célja nem változott, csak még körültekintőbben járunk el a megadott személyes adataid védelme és az adataidhoz kapcsolódó jogaid biztosítása terén. A honlapunkon történő regisztráció / szálláshely folglalás kezdeményezésével Ön elfogadja az Adatvédelmi Tájékoztatónkat és annak feltételeit.

Ha már korábban jóváhagyta az Adatkezelési Tájékoztatónkat / ÁSZF-ünket, az akkor megadott hozzájárulása birtokában adatait a szolgáltató jogos érdeke alapján továbbra is kezeljük.

Ha nem szeretnéd, hogy a jövőben az Yewlake Kft. által üzemeltetett valamelyik szolgáltatás keretében kezeljük az általad megadott személyes adatokat, akkor a yewlake@gmail.com címre küldött kérelemmel kezdeményezheti adatainak törlését. A törlést követően az adott szolgáltatást csak egy új regisztrációt követően tudja igénybe venni.

social_media

1081288vv700928