:::: MENU ::::

Általános feltételek

A Yewlake Vendégház honlapján közölt árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót.

A ház a foglalás napján 14 órától vehető igénybe a távozás napján 11 óráig (előzetes egyeztetés esetén eltérés lehetséges). 

A ház 1 éjre csak külön megbeszélés és díjazás alapján foglalható, Érdeklődni a Kapcsolat, üzenet küldése űrlapon lehet a létszám és a kért időpont megadásával.

 A vendégház az alábbiakban megjelölt időpontok közeli napokban az Ünnepi szállásdíjak szerint bérelhető (húsvét és szilveszter), ezen időpontok valamint további ünnepek és hosszú hétvégék minimális foglalási ideje 3 éj.

 A foglaló összege a teljes szállásdíj 30%-a (ünnepek esetén 50%), amely kötbérként a szállásadót illeti meg lemondás és meg nem jelenés esetén. 

Az online szállásfoglaló rendszer, amely a honlap látogatói (továbbiakban: Vendég), valamint a oldalon hirdető szálláshelyek tulajdonosai, illetve megbízottjaik (továbbiakban: Szállásadó) közötti kapcsolatfelvételt biztosítja – lehetővé téve a Vendégek részére az online szállásfoglalás lehetőségét a Szállásadóknál. A foglalás feltétele a foglalási űrlap minden mezőjének valós adatokkal történő kitöltése, és érvényes e-mail cím, hiszen a leadott foglalási igény visszaigazolásának ez elengedhetetlen feltétele.

 Az oldalon megjelent adatok, árak kizárólag a Yewlake Vendégház honlapján keresztül történő foglalás esetén érvényesek.
 Az Árak, Árajánlat-kérés és az Online foglalás jelzett és e-mailben küldött árai – bár az esetek nagy többségében pontosak – minden esetben csak tájékoztató jellegűek, a valós árakról minden esetben a visszajelzéskor, -igazoláskor küldünk pontos információt, melyet az oldalon feltüntetett árlista és foglalási feltételek alapján számítunk ki, eltérés esetén pedig a Foglaló megerősítését kérjük, az árváltoztatás jogát a Szállásadó fenntartja, a kiemelt időpontok árai az oldalon közölt áraktól eltérhetnek.

 A megrendelt szállás és a kapcsolódó egyéb szolgáltatások díját (kivéve a foglaló összegét) a Vendég a Szállásadóval egyeztetett módon rendezi legkésőbb a távozás napján, illetve a ÁSZF-ben leírt módon. A foglalót a szálláshely által megadott elérhetőségre utalva lehet kiegyenlíteni a szállásfoglalási igény visszaigazolása után 8 naptári napig. A szállásfoglalás a foglaló beérkezése vagy a szállás erre utaló visszajelzését követően válik érvényessé. A szálláshely fenntartását a Szállásadó a foglalási igény leadásától a fent megjelölt időpontig tudja garantálni az igénylő részére, azonban fenntartja a jogot a szállásfoglalás – szintén indoklás és kötbér fizetés nélküli – visszamondására a fent megjelölt időpontig. 

A Vendég a szállásadással kapcsolatban esetlegesen felmerülő panaszokat, illetve hiányosságokat minden esetben a Szállásadóval rendezi.

 A foglalás elküldésével a Vendég elismeri, hogy a foglalási és esetleges lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja, a szolgáltatások ellenértékét megfizeti.